Παρασκευή 28 Μαρτίου 2008

H COCA COLA 3E ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ E-MAIL ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ





H Coca-Cola Τρία Έψιλον, στο πλαίσιο της Κοινωνικής της Υπευθυνότητας και παρακολουθώντας τις εξελίξεις σε θέματα που αφορούν στο περιβάλλον, καθώς και τις ανάλογες ανησυχίες και τους προβληματισμούς της Κοινής Γνώμης, εγκαινιάζει με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, το πρόγραμμα «ΑΥΡΑ: It’s so easy being Green». Το πρόγραμμα αυτό αποτελεί μια καμπάνια ευαισθητοποίησης και ενεργοποίησης των πολιτών σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος. Απώτερος σκοπός είναι να κατανοήσουμε όλοι μας πως η προστασία του περιβάλλοντος χρειάζεται την κινητοποίηση μας κατά τη διάρκεια της καθημερινότητας μας, διότι ακόμα και η πιο μικρή αλλαγή στη συμπεριφορά και τις συνήθειες μας συμβάλλει στην προστασία του. Στο σχεδιασμό μιας τέτοιας καμπάνιας υπεύθυνης συμπεριφοράς, ώθησε το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ η έλλειψη πρασίνου στα μεγάλα αστικά κέντρα, η γενικότερη περιβαλλοντική μόλυνση και σαφώς η υποβάθμιση της ποιότητας ζωής.

Η κεντρική ιδέα της καμπάνιας εστιάζει στην ενημέρωση, την ανάπτυξη έντονων συναισθημάτων και την δραστηριοποίηση όλων μας με μικρές και απλές πράξεις που μπορούμε να αναλαμβάνουμε καθημερινά, αλλάζοντας ουσιαστικά τη στάση μας απέναντι στο περιβάλλον. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τηλεοπτικά σποτ που ήδη προβάλλονται, έντυπες καταχωρήσεις, προωθητικές ενέργειες σε σημεία πώλησης και άλλες πρωτοβουλίες, με στόχο την προάσπιση του υπάρχοντος πρασίνου και τη βελτίωση των συνθηκών ζωής.
Η προστασία του περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων μας και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ κάνει την αρχή.

Επιπλέον, η Εταιρεία Coca Cola μας ενημέρωσε για τις δράσεις που ακολούθησε σχετικά με το Earth Hour:

- e-mail στους εργαζομένους της επιχείρησης, με το οποίο τους ενημέρωσαν και προέτρεψαν να συμμετάσχουν στην πρωτοβουλία.
- σχετική ανακοίνωση στους πίνακες ανακοινώσεων όλων των γραφείων και εργοστασίων.
- κλείσιμο όλων των φώτων στα κεντρικά γραφεία και τα εργοστάσια από τις 20:00 έως τις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια: